Voluntariat

Voluntariat

Nu trebuie să cucerești munții ca să dai o mână de ajutor femeilor vulnerabile în fața cancerului de sân. De cele mai multe ori micile gesturi fac diferența.
Moving On Breast Cancer îți ia în serios rolul de voluntar,tot ce trebuie să faci este să alegi modul în care vrei să te implici.

In calitate de voluntar ne ajuți să comunicăm mesajul, energia și angajamentul de a salva vieți. Completează formularul de mai jos și fii parte din schimbare!

“Nicio schimbare pozitivă în societate nu poate avea loc fără un grup de oameni dispuși să facă acest lucru posibil.”

– Jan Kroupa

Povestea ta inspiră povestea lor!

Ai fost afectată în vreun fel de cancerul de sân? Dacă ai o poveste pe care vrei să o impartășești, alătură-te echipei noastre! Cel mai puternic instrument prin care inspirăm femeile din România sunt poveștile si experiențele personale.

Alergi, pedalezi, escaladezi sau înoți?

Vrei să oferi speranță femeilor vulnerabile in fata cancerului de san, prin sport? Participă la evenimentele sportive din comunitate în numele asociației!

Împarte-ți talentul cu noi!

Ești fotograf, videograf, grafician, regizor, jurnalist, editor, copywriter, ilustrator?Ajută-ne să transmitem emoție pură femeilor din comunitate. Munca ta le poate salva viața. Fii partenerul nostru!

Descoperă fundraisingul alături de noi!

“Fundraising” înseamnă pe scurt arta de a convinge oamenii să susțină o cauză prin donații, sponsorizări și alte resurse. Dacă vrei să îți depășești limitele, fii parte din echipa noastră. Alături de noi vei cunoaște satisfacția primelor sponsorizări.

Vrei să contribui cu timpul, abilitățile și cunoștințele tale?

Aici poți completa formularul de înscriere.

DEVINO VOLUNTAR