Voluntariat

Voluntariat

Nu trebuie să cucerești munții ca să dai o mână de ajutor femeilor vulnerabile în fața cancerului de sân. De cele mai multe ori micile gesturi fac diferența. Alătură-te echipei noastre și hai să facem ceva cu adevărat semnificativ pentru ele. La Moving On Breast Cancer îți luăm în serios rolul de voluntar, de aceea te rugăm să alegi cu atenție variantele de voluntariat pe care le punem la dispoziție.

Fără voluntari, nu am putea ajunge cu informațiile noastre importante la un număr atât de mare de femei cu care interacționăm. Voluntarul MOBC ne ajută să comunicăm mesajul, energia și angajamentul de a salva vieți. Completează formularul de mai jos și fii parte din schimbare!

“Nicio schimbare pozitivă în societate nu poate avea loc fără un grup de oameni dispuși să facă acest lucru posibil.”

– Jan Kroupa

Povestea ta inspiră povestea lor!

Ai fost afectată în vreun fel de cancerul de sân? Dacă ai o poveste pe care vrei să o spui, atunci, alătură-te echipei noastre! Cel mai puternic instrument prin care inspirăm femeile din România sunt poveștile si experiențele.

Alergi, pedalezi, escaladezi sau înoți?

Vrei să împrăștii speranță în rândul femeilor din comunitate prin sport? Participă la evenimentele sportive în numele asociației! Noi îți punem la dispoziție echipamentul cu însemnele Moving On Breast Cancer.

Împarte-ți talentul cu noi!

Ești fotograf, videograf, grafician, regizor, jurnalist, editor, copywriter, ilustrator?Ajută-ne să transmitem emoția pură femeilor din jurul nostru. Munca ta le poate salva viața. Fii partenerul nostru!

Descoperă fundraisingul alături de noi!

“Fundraising” înseamnă pe scurt arta de a convinge oamenii să susțină o cauză prin donații, sponsorizări și alte resurse. Dacă vrei să îți depășești limitele, fii parte din echipa noastră. Alături de noi vei cunoaște satisfacția primelor sponsorizări, destinate femeilor afectate de cancerul mamar.

Vrei să contribui cu timpul, abilitățile și cunoștințele tale?

Aici poți completa formularul de înscriere.

DEVINO VOLUNTAR