REDIRECȚIONEAZĂ 3,5%

Redirecționează 3,5%

Noutăți!  2% a devenit 3,5% pentru toate ONG-urile, indiferent de domeniul de activitate. De asemenea, în calitate de contribuabil, poți opta, mai nou, pentru redirecționarea celor 3,5% pentru o perioadă de 2 ani, către același ONG . Tot ce trebuie să faci este să bifezi căsuța corespunzătoare din Formularul 230. Astfel, nu mai este nevoie să vă reînnoiți opțiunea de redirecționare, anual, așa cum s-a întâmplat în anii precedenți. Termenul de depunere este 25 mai 2021. Redirecționând cei 3,5% din impozitul pe venitul anului 2020 Asociației Moving On Breast Cancer, facilitezi accesul femeilor vulnerabile în fața cancerului mamar la:

 • ședințe de consiliere psihologică,
 • peruci gratuite,
 • programe de educație pentru sănătatea sânilor.

Depunerea Formularului 230

 • Poți face asta prin mai multe moduri:
  • fizic, direct la biroul ANAF de care aparții cu domiciliul – vezi lista aici
  • prin poștă, cu confirmare de primire, ori prin curier, către biroul ANAF de care aparții,
  • online, prin intermediul serviciului ANAF “Spațiul privat virtual” sau “e-guvernare
  • prin poștă, către noi,  alături de o împuternicire completată (vezi modelul mai jos),
  • online către noi office@movingon.ro alături de împuternicire (ambele scanate!!).

Află cum poți ajuta mai mult și cum ne poți contacta!

Așa cum ai aflat în rândurile de mai sus, cei 3,5% înseamnă resurse pentru femeile care se confruntă cu efectele secundare ale diagnosticului de cancer mamar și ale chimioterapiei. Poți deveni un factor multiplicator pentru noi împărtășind și colegilor/prietenilor tăi informații despre activitatea noastră. Cu fiecare formular strâns în plus, reușim să ajutăm un număr tot mai mare de femei bolnave. Dacă strângi mai multe formulare de la prietenii și colegii tăi sau dacă este vorba doar despre tine, te invităm să ne scrii la adresa office@movingon.ro sau să ne suni la 0729146276 pentru a identifica împreună cea mai ușoară metodă de depunere.

ATENȚIE! Pentru ca asociația MOBC să poată depune formularul în numele tău sau al prietenilor tăi, este necesar ca fiecare dintre voi să semneze și împuternicirea. Durează un minut în plus, dar face ca formularul să fie validat.

Mihaela Ciotea – 0729146276 / office@movingon.ro

Mulțumim!

Redirecționează 3,5% dacă ești salariat.

(3,5% din impozitul pe venitul salarial de anul precedent)

Venituri din activități independente - Declarație unică - Online

(Din 2020, persoanele care au venituri din activități independente și care lucrează în sistem real pot redirecționa impozitul pe venit completând declarația unică online. Cei care obțin venituri din activități independente impuse pe bază de normă de venit pot completa Formularul 230.)
Asociația Moving On Breast Cancer CIF 35376602
Banca Transilvania
RO90BTRLRONCRT0456898301