Oferă un cadou

Ce este “pachetul roz” și cum poți dona unul?

“Pachetul roz” este un program caritabil prin intermediul căruia oferim posibilitatea firmelor și persoanelor fizice din comunitate să ofere un cadou femeilor care se confruntă în prezent cu diagnosticul de cancer mamar. Aceste cadouri poartă denumirea de “pachete roz” și pot să conste atât în servicii, cât și în produse care au potențialul de a schimba starea de spirit a persoanelor afectate de boală. Dacă alegi azi să faci ceva semnificativ pentru femeile vulnerabile în fața cancerului de sân, noi te răsplătim cu titlul onorific de “Partener implicat”. În calitate de partener îți poți promova serviciile, dar, și mai mult, poți deveni 100% inspirație pentru ceilalți donatori din România.

Toate “pachetele roz” donate Asociației Moving On Breast Cancer sunt oferite mai departe, gratuit, femeilor diagnosticate cu cancer mamar, care urmează în prezent un tratament de specialitate (chimioterapie, radioterapie, hormonoterapie, imunoterapie) sau care au suferit recent o intervenție chirurgicală (mastectomie). Scopul acestor cadouri este acela de a îmbunătăți calitatea vieții sau pur și simplu de a le oferi clipe de fericire departe de spital, medici și rutina tratamentului.

Dacă consideri că ai produse sau servicii pe care poți să le donezi sub eticheta “pachetului roz”, te invităm să ne lași un mesaj, completând formularul de mai jos. Exemple de “pachete roz”: torturi pentru zilele de naștere, excursii, invitații pentru concerte sau alte evenimente culturale, vouchere pentru cărți, cine romantice, ședințe de înfrumusețare corporală, abonamente pentru yoga și înot, cazare în regim hotelier, investigații medicale și multe, multe altele.

Alătură-te cauzei noastre și luptă impreună cu noi pentru viață, zâmbete și speranță.

Vrei să faci o bucurie unei femei cu cancer mamar?

Aici poți lua legătura cu unul din reprezentanții asociației.

OFERĂ UN CADOU