Despre

Moving On Breast Cancer

Moving On Breast Cancer este o organizație non-profit dedicată susținerii femeilor afectate de cancerul de sân prin intermediul comunității și al prieteniei.
În cadrul serviciilor noastre caritabile oferim peruci,proteze mamare, ședințe de psihoterapie și vouchere cu discounturi oferite de firmele din comunitate, femeilor care se confruntă cu probleme financiare, din momentul primirii diagnosticului și pe perioada recuperării.
Pentru că vorbim despre o incidență tot mai crescută a cancerului mamar, venim în atenția româncelor, cu vârsta cuprinsă între 20 și 45 de ani, cu un program de educație pentru sănătatea sânilor, numit “Nu sân singur!”.

Cu acest program, reușim să creștem constant comunitatea femeilor care, prin informare și suport, ajung să își cunoască cât mai bine corpul și să identifice la timp semnele si simptomele bolii, eliminând, astfel, diagnosticul tardiv.

Misiune

Într-o lume în care incidența cancerului de sân crește cu fiecare an și una din opt femei este diagnosticată într-un moment sau altul al vieții, misiunea noastră este aceea de a schimba această realitate, prin informare și educare continuă, la scară largă, folosindu-ne de singurele măsuri dovedite: diagnosticarea timpurie și prevenția. Iar femeilor diagnosticate cu cancer de sân, le oferim sprijinul nostru și o comunitate în care să aibă parte de înțelegere și susținere pentru a trece prin întregul proces de vindecare.

EDUCĂM

femeile asupra avantajelor prevenției și detectării precoce a cancerului de sân

CREĂM

o comunitate de suport pentru femeile care se confrunta cu efectele bolii

INVITĂM

companiile și asociațiile non-profit să ia atitudine în fața cancerului mamar

Vrem să te cunoaștem

Moving On Breast Cancer este o comunitate „all inclusive” pentru paciente, supraviețuitoare, apartinători – cu adevărat, oricine vrea să fie membru, este unul. Așadar, dacă ești una dintre femeile interesate să afle mai multe despre sănătatea sânilor sau una care trece, ori a trecut, prin emoțiile unui astfel de diagnostic, te invităm să iei legătura cu noi.

Nu sân singur!

Workshop educațional, unic la ora actuală în România, prin care eliminăm diagnosticul tardiv al cancerului mamar, învățând femeile cum să își îngrijească sânii, cum să recunoască primele semne ale bolii și când să se adreseze medicului specialist. Facem asta în  cadrul:

  • corporațiilor
  • firmelor
  • asociațiilor
  • grupurilor de interes

Pachetul roz

Cu sprijinul donatorilor am creat o comunitate roz pentru tine, oferindu-ți posibilitatea de a beneficia de urmatoarele servicii/resurse:

  • peruci
  •  psihoterapie individuală și de grup
  • cadouri sub formă de vouchere cu gratuități și/sau discounturi.

“Nu Sân Singur!” pentru angajatele/colegele tale?

Completează formularul de mai jos dacă dorești să venim cu “NSS” la sediul tău.

CONTACTEAZĂ-NE

Ajută-ne să creștem numărul femeilor informate de la 500 la 5 000!

Vrei să faci o donație cu cardul? Aici poți accesa platforma on-line de donații!

DONEAZĂ