Alătură-te Comunității ROZ

Când vorbim despre cancerul de sân, nicio femeie nu trebuie să lupte singură!

MovingOn a luat naștere din dorința de a oferi zâmbete, speranță, curaj și acces la servicii și produse de specialitate, tuturor femeilor care doresc să își îmbunătățească calitatea vieții în urma primirii diagnosticului de cancer mamar.

Dacă ești una dintre femeile care se confruntă în prezent cu efectele acestui diagnostic, te invităm să faci parte din comunitatea roz, completând formularul de mai jos. Pentru că dorim să venim cât mai fidel în atenția nevoilor tale, te încurajăm să împartășești cu noi problemele cu care te confrunți în această perioadă solicitantă a vieții tale.

În calitate de membru MovingOn, vei putea beneficia de servicii de specialitate și vei face parte dintr-un grup format din femei care sunt în aceeași situație ca și tine. Scopul acestei comunități este de a fi aici pentru tine, atât timp cât ai tu nevoie. Accesarea serviciilor noastre poate să atragă după sine întărirea stimei de sine și a autonomiei, ieșirea din izolare și solitudine, extinderea relațiilor interumane și diminuarea anxietății și depresiei.

Alătură-te femeilor care nu stau cu frica în sân!

Unite învățăm să zâmbim din nou.

ÎNSCRIE-TE