Peruca perfecta by MovingOn

AI NEVOIE DE O PERUCA?

Noi suntem fetele de la Moving On Breast Cancer si ne aflam aici pentru tine.
Daca ai nevoie de o peruca te rugam sa iei legatura cu noi sunand la numarul de telefon: 0729146276 - Mihaela Ciotea.
In functie de fondurile disponibile te vom ajuta sa beneficiezi de peruca mult dorita, in regim gratuit.  Perucile sunt marca Jiva Hair Boutique si pot fi studiate si achizitionate aici:

  • online  pe site-ul www.jiva.ro
  • in magazinele JHB din Brasov  (B-dul 15 Noiembrie nr. 16) si Constanta ( Bulevardul I. C. Brătianu 9 Bis)
  • in cadrul Centrului de Oncologie OncoHelp (demisol)

Nota!Costul maxim suportat de asociatie pentru o peruca este de 450 de lei.
Perucile sunt trimise in tara prin Fan Courier Express, costurile fiind suportate de catre solicitant.
Va multumim pentru intelegere!

FACAND ACUM O DONATIE POTI SPRIJINI O FEMEIE CARE SE CONFRUNTA CU ALOPECIE

Parul este considerat inca din cele mai vechi timpuri, frumusetea femeii. Un par frumos, lung sau scurt, dar sanatos, ne face sa ne simtim mai feminine, mai frumoase. Din pacate, aceasta podoaba a frumusetii le este luata pentru o perioada de timp femeilor care se lupta cu efectele secundare ale chimioterapiei.
Chiar daca nu le putem readuce frumusetea parului lor, prin intermediul acestui program le putem ajuta sa o inlocuiasca cu ceva provizoriu pentru a se simti in continuare frumoase si feminine.
O peruca poate restabili cu usurinta echilibrul interior, stima de sine, increderea si optimismul pe perioada tratamentului, de aceea te invitam sa le oferim impreuna solutii cat mai practice si imediate.

Pretul unei peruci porneste de la 350 de lei si poate sa creasca pana la cateva mii de lei, de aceea  o mare parte din femeile cu alopecie nu si le permit.  Incepand de azi poti schimba destinul femeilor cu cancer mamar din comunitatea ta facand o donatie in contul Asociatiei Moving On Breast Cancer. Gestul tau le poate face sa se simta feminine si increzatoare din nou.

DONEAZA PENTRU O PERUCA

AI O PERUCA PE CARE DORESTI SA O DONEZI?

Daca esti o supravietuitoare care nu mai are nevoie de peruca, te invitam sa o donezi femeilor care trec, in prezent, prin experienta chimioterapiei, experienta prin care ai trecut si tu cu putin timp in urma.
Tot ce trebuie sa faci este sa o impachetezi corespunzator si sa o trimiti prin colet la sediul Asociatiei Moving On Breast Cancer - Str. Timis, Nr. 86 A, Comuna Giroc.
Odata ajunsa la noi este curatata, aranjata si trimisa mai departe acelei femei care o asteapta cu mare interes.