Doneaza un cadou

CE ESTE PACHETUL ROZ SI CUM POTI DONA UNUL?

“Pachetul roz” este un program caritabil prin intermediul caruia oferim posibilitatea firmelor si persoanelor fizice din comunitate sa vina cu o donatie in sprijinul femeilor care se confrunta in prezent cu diagnosticul de cancer mamar.

Aceste donatii poarta denumirea de “pachete roz” si pot sa conste atat in servicii cat si in produse care au potentialul de a schimba starea de spirit a persoanelor afectate de boala.

Daca alegi azi sa faci ceva semnificativ pentru femeile vulnerabile in fata cancerului de san, noi te rasplatim cu titlul onorific de “Partener implicat”.

In calitate de partener iti poti promova visul, serviciile, dar, si mai mult, poti deveni 100% inspiratie pentru ceilalti donatori din Romania. Alatura-te cauzei noastre si lupta alaturi de noi pentru viata, zambete si speranta.

Toate “pachetele roz” donate Asociatiei Moving On Breast Cancer sunt oferite mai departe gratuit femeilor diagnosticate cu cancer mamar, care urmeaza in prezent un tratament de specialitate (chimioterapie, radioterapie, hormonoterapie, imunoterapie) sau care au suferit recent o interventie chirurgicala (mastectomie). Scopul acestor cadouri este acela de a imbunatati calitatea vietii sau pur si simplu de a oferi clipe de fericire departe de spital, medici si rutina tratamentului.

Daca consideri ca ai produse sau servicii pe care ai putea sa le donezi sub eticheta “pachetului roz”, te invitam sa ne lasi un mesaj completand formularul de mai jos.

Exemple de “pachete roz”: torturi pentru zilele de nastere, excursii, invitatii pentru concerte sau alte evenimente culturale, vouchere pentru carti, cine romantice, sedinte de infrumusetare corporala, abonamente pentru yoga si inot, cazare in regim hotelier, investigatii medicale si multe, multe altele.

Prin completarea acestui formular sunt de acord ca datele mele cu character personal sa fie utilizate pentru crearea bazei de date MovingOn. | Totodata confirm ca mi-au fost aduse la cunostinta drepturile de care beneficiez in baza Regulamentului (UE) nr. 679/27.04.2016 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice in ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulație a acestor date.