Pachetul Roz

100% DIN DRAGOSTE SI RESPECT PENTRU TINE

Mai intai a fost diagnosticul de cancer. Apoi ti-ai pierdut sanul. La scurt timp a cazut si parul. Ne este greu sa ne imaginam prin ce treci. Dar, dupa toti anii de activitate in oncologie, stim ca esti o persoana care se straduie, care cade si se ridica de fiecare data, o femeie minunata care inspira prin perseverenta ei zeci de alte femei, o femeie care nu renunta nici o secunda la viata si cu atat mai putin la visele ei.

Prin intermediul “Pachetului Roz” am ales sa fim alaturi de tine pe perioada acestei metamorfoze, de aceea ne dam silinta, zi de zi, sa iti punem la dispozitie mici cadouri care iti pot imbunatati starea de spirit si aduce din nou zambetul pe buze. Aceste “pachete roz” sunt donate de firme sau persoane fizice din comunitate, din dorinta de a fi alaturi de tine pe perioada chimioterapiei sau pur si simplu in perioada de recuperare.

  Obiectivul nostru este sa strangem, constant, cat mai multe astfel de cadouri menite sa iti ofere posibilitatea sa calatoresti, experimentezi, relaxezi sau sa petreci timp de calitate alaturi de cei dragi. Cu sprijinul donatorilor Moving On, “pachetele roz” sunt puse la dispozitie in regim gratuit si pot insemna: torturi pentru zilele de nastere, excursii, invitatii pentru concerte sau alte evenimente culturale, vouchere pentru carti, cine romantice, sedinte de infrumusetare corporala, abonamente pentru yoga si inot, week-end-uri terapeutice, investigatii medicale si multe, multe altele.

Nu ezita sa parcurgi pachetele roz disponibile in prezent. Asteptam un semn de la tine!