VACANTE TERAPEUTICE

RESPIRA ADANC, CALATORESTE, ZAMBESTE!

Daca te confrunti in prezent cu un cancer mamar si simti nevoia sa iei o pauza, sa zambesti mai mult si sa iti relaxezi mintea vizitand locuri frumoase din tara noastra, te invitam sa te inscrii in baza noastra de date, completand formularul de inscriere pe care il gasesti aici.

Alaturi de sponsorii nostri te vom ajuta sa calatoresti, relaxezi si sa petreci timp de calitate alaturi de cei dragi intr-un cadru mirific. Echipa noastra va lua legatura cu tine in maxim 5 zile lucratoare de la inscriere, pentru a stabili detaliile programului.

Week-end-urile terapeutice sunt oferite femeilor defavorizate financiar, in functie de fondurile disponibile. Calatoriile au loc pe propria raspundere, pe baza acordului medicului curant. In cadrul calatoriilor nu asiguram asistenta medicala.

CINE POATE SUSTINE ACEST PROGRAM ?

Cu fondurile stranse in cadrul acestui program, dorim sa oferim femeilor care se confrunta cu efectele diagnosticului de cancer mamar sansa de a petrece un week-end relaxant la munte, alaturi de membrii familiei sau prieteni. Pentru ca dorim sa oferim aceste servicii in regim gratuit, avem mare nevoie de implicarea ta.

Te rog sa ne contactezi daca:

  • esti managerul unei pensiuni dintr-o zona turistica atractiva din tara si doresti sa oferi locuri de cazare in regim gratuit,
  • daca esti patronul unei firme de transport si doresti sa oferi calatorii gratuite,
  • daca esti o companie care doreste sa faca o sponsorizare prin care sa acopere chestuielile de cazare, transport si masa pentru super eroinele inscrise in cadrul programului "Vacante terapeutice".
  • daca esti reprezentantul unei firme de inchirieri auto si doresti sa oferi gratuit, timp de 3 zile, un atoturism familiilor care nu detin o masina pentru a putea ajunge in vacanta oferita de noi.