Doneaza

Incepand din acest moment, poti sustine femeile care trec prin cea mai grea experienta a vietii lor, cancerul de san. Donatia ta se transforma in resurse care au un rol important in cresterea calitatii vietii. Fiecare leu donat de tine poate oferi accesul la peruci, sedinte de consiliere psihologica, vacante terapeutice, servicii de curatenie la domiciliu pe perioada chimioterapiei, maneci de compresie pentru limfedem, insotitori pentru sedintele de chimioterapie si multe altele. Doneaza acum!

 

Doneaza 2% din impozit

REDIRECTIONEAZA 2% DACA ESTI SALARIAT/PENSIONAR

Formularul 230

REDIRECTIONEAZA 2% DACA AI VENITURI DIN ACTIVITATI INDEPENDENTE

Declaratia Unica


Redirectionand cei 2% din impozitul pe venitul anului 2018, poti participa alaturi de noi la dezvoltarea serviciilor de sprijin pentru femeile care se confrunta cu efectele diagnosticul de cancer mamar.
A.Daca doresti sa depui personal Formularul 230 urmeaza pasii urmatori:
1. Completeaza formularul cu datele tale de identificare.
2. Semneaza formularul in caseta "Semnatura contribuabilului".
3. Depune personal formularul sau trimite-l prin scrisoare recomandata la Directia Finantelor Publice din orasul in care ai domiciliul stabil.
B.Daca doresti sa depunem noi Formularul 230 pentru tine, atunci te rugam sa ne contactezi aici: 0729146276 Mihaela Ciotea, office@movingon.ro.
Nota* Pot redirectiona 2% persoanele ce au avut pensie mai mare de 2000 LEI lunar în anul 2018.
Mai mult
Doneaza 20% din profitul firmei tale

 DIRECŢIONEAZA 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT

Daca esti o companie care are profit pe anul care tocmai s-a incheiat, legea sponsorizarii si codul fiscal iti permit sa directionezi 20% din impozitul pe profit datorat statului catre Asociatia Moving On Breast Cancer.

Sponsorizarea se poate realiza si trimestrial si se deduce din impozitul pe profit al acestuia, daca plata sumei sponsorizate se realizeaza pe parcursul respectivului trimestru.

AICI POTI FACE O DONATIE
Asociatia Moving On Breast Cancer
CIF 35376602
BANCA TRANSILVANIA
(LEI) RO90BTRLRONCRT0456898301

HERE YOU CAN MAKE A DONATION
OUR BANK ACCOUNT
Moving On Breast Cancer Association
CIF 35376602
TRANSILVANIA BANK
(EUR) RO40BTRLEURCRT0456898301