Despre

Moving On Breast Cancer

Moving On Breast Cancer este o organizație non-profit dedicată susținerii femeilor afectate de cancerul de sân prin intermediul comunității și al prieteniei. Oferim peruci, ședințe de psihoterapie, pachete roz și vacanțe terapeutice tuturor femeilor care se confruntă cu probleme financiare, din momentul primirii diagnosticului și până la vindecare. Pentru că vorbim despre o incidență tot mai crescută a cancerului mamar, venim în sprijinul româncelor cu programul de educație pentru sănătatea sânilor “Nu sân singur!”.

Pornind din Timișoara, cu fiecare an, reușim să creștem tot mai mult comunitatea femeilor care, prin informare și suport, reușesc să își cunoască cât mai bine corpul și să acceseze resursele necesare pentru redobândirea autonomiei post diagnostic.

Misiune

Într-o lume în care incidența cancerului de sân crește cu fiecare an și una din opt femei este diagnosticată într-un moment sau altul al vieții, misiunea noastră este aceea de a schimba această realitate, prin informare și educare continuă, la scară largă, folosindu-ne de singurele măsuri dovedite: diagnosticarea timpurie și prevenția. Iar femeilor diagnosticate cu cancer de sân, le oferim sprijinul nostru și o comunitate în care să aibă parte de înțelegere și susținere pentru a trece prin întregul proces de vindecare.

EDUCĂM

femeile asupra avantajelor prevenției și detectării precoce a cancerului de sân

CREĂM

o comunitate de suport pentru femeile care se confrunta cu efectele bolii

INSPIRĂM

companiile și asociațiile non-profit să ia atitudine în fața cancerului mamar

Ce oferim

Moving On Breast Cancer este o comunitate „all inclusive” pentru paciente, supraviețuitoare, apartinători – cu adevărat, oricine vrea să fie membru, este unul. Așadar, dacă ești una dintre femeile interesate să afle mai multe despre sănătatea sânilor sau una care trece, ori a trecut, prin emoțiile unui astfel de diagnostic, te invităm să îți alegi resursa care te poate ajuta cel mai bine în procesul de creștere a calității vieții.

Nu sân singur!

Workshop educațional, unic la ora actuală în România, prin care eliminăm diagnosticul tardiv al cancerului mamar, învățând femeile cum să  își îngrijească sânii, cum să recunoască primele semne ale bolii și când să se adreseze medicului specialist. Facem asta în  cadrul:

  • evenimentelor publice
  • companiilor
  • asociațiilor
  • grupurilor de interes

Resurse

Cu sprijinul donatorilor creăm o comunitate roz pentru femeile depistate cu cancer de sân și le oferim următoarele resurse:

  • peruci
  •  psihoterapie individuală și de grup
  • cadouri sub formă de vouchere cu gratuități și/sau discount-uri.

“Nu Sân Singur!” pentru angajatele/colegele tale?

Completează formularul de mai jos dacă dorești să venim cu “NSS” la sediul tău.

CONTACTEAZĂ-NE

Ajută-ne să creștem numărul femeilor informate de la 100 la 1000!

Vrei să faci o donație cu cardul? Aici poți accesa platforma on-line de donații!

DONEAZĂ