Atelierele MovingOn

Atelierele MovingOn au luat nastere din dragoste si respect pentru femeile din Romania si sunt 100% dedicate preventiei si depistarii precoce a cancerului mamar. Pentru ca, in prezent, singura modalitate de combatere a acestei maladi este preventia, venim in sprijinul romancelor cu acest program de educatie pentru a le incuraja sa preia controlul asupra sanatatii lor, prin cunoasterea propriului corp si apelarea cu periodicitate la metodele de investigare a sanilor (autopalparea, ecografia si mamografia).

Din cauza incidentei crescute a cancerului de san, dar si a faptului ca nu exista un program national de screening mamar, demaram Atelierele Moving On in cadrul companiilor partenere din regiunea de vest, cat si in cadrul grupurilor restranse de femei din comunitate. Facem asta cu sprijinul sponsorilor din tara si din strainatate, care inteleg importanta cresterii nivelului de educatie in randul femeilor din Romania si care ne sprijina financiar.
Atelierele sunt adresate femeilor cu varsta cuprinsa intre 20 si 60 de ani si sunt sustinute de specialisti in oncologie, radiologie, ginecologie sau endocrinologie.

Scopul nostru este ca femeile, care participa in cadrul acestor intalniri, sa ajunga sa cunoasca ce inseamna "normal" pentru ele pentru a putea identifica ceva "ce nu este". Cancerul de san nu discrimineaza, de aceea o simpla autopalpare, mamografie sau ecografie poate salva vieti!

Daca esti o companie interesata sa oferi acest program angajatelor tale nu ezita sa ne scrii: office@movingon.ro, 0729146276 - Mihaela Ciotea.