Alatura-te comunitatii roz.

Cand vorbim despre cancerul de san, nicio femeie nu trebuie sa lupte singura!

MovingOn a luat nastere din dorinta de a oferi zambete, imbratisari, felicitari cu ocazia zilelor de nastere, speranta, motive de bucurie, dar si mai mult, acces la servicii si produse care pot imbunatati calitatea vietii femeilor care se confrunta cu efectele diagnosticului de cancer mamar. Prioritate pentru noi sunt persoanele defavorizate financiar care au suferit recent o interventie chirurgicala (mastectomie) si cele care urmeaza in prezent un tratament de specialitate (chimioterapiei, radioterapie, imunoterapie sau hormonoterapie, etc).

Daca esti una din femeile care se confrunta in prezent cu acest diagnostic, te invitam sa faci parte din comunitatea roz, completand formularul de mai jos. Pentru ca dorim sa venim cat mai fidel in atentia nevoilor tale, am fi recunoscatoare daca ai impartasi cu noi, problemele cu care te confrunti in aceasta perioada solicitanta a vietii tale.

In calitate de membru MovingOn, vei putea beneficia de servicii de specialitate si vei face parte din comunitatea roz, dedicata femeilor care se confrunta, pentru o perioada de timp, cu diagnosticul de cancer mamar.
Scopul acestei comunitati este de a fi aici pentru tine, atat timp cat ai tu nevoie.
Accesarea serviciilor noastre, in calitate de membru, poate sa atraga dupa sine intarirea stimei de sine si a autonomiei, iesirea din izolare si solitudine, extinderea relatiilor interumane, diminuarea anxietatii si a depresiei, dar si acces prioritar la accesoriile si serviciile MovingOn.

Nume si Prenume (obligatoriu)

Data Nasterii (obligatoriu)

Diagnostic (obligatoriu)

Stadiul (obligatoriu)

Mastectomie (obligatoriu)
unilateralabilateralafara

Pensie (obligatoriu)
handicapboala

Unde urmati tratamentul
Judet (obligatoriu)

Spital (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de E-Mail (obligatoriu)

Nevoile mele din prezent sunt:

300

Sunt de acord sa primesc felicitari cu ocazia zilei de nastere
DANU
Daca doriti felicitarea adaugati va rugam adresa dvs:

Prin completarea acestui formular sunt de acord ca datele mele cu character personal sa fie utilizate pentru crearea bazei de date MovingOn, respectiv nume si prenume, data nasterii, diagnosticul si stadializarea, adresa de domiciliu, judetul si spitalul unde urmez tratamentul, numarul de telefon si adresa de posta electronic (e-mail), ajutorul social (pensie de handicap sau pensie de boala), astfel cum au fost furnizate de mine.
DANU

Totodata confirm ca mi-au fost aduse la cunostinta drepturile de care beneficiez in baza Regulamentului (UE) nr. 679/27.04.2016 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice in ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulație a acestor date.
DANU